Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Beszállítóink

Beszállítóink

 

Spiral Reihs

Ausztria legnagyobb ipari szerszámbeszállítója mai napig családi vállalkozásként működik immár 50 éve. A Tormod Bt.-nek 25 éve beszállítója. Több mint 140.000 termékkel, melyet 99%-ban raktárról rövid szállítási határidővel biztosít számunkra.

http://www.spiral.at/

 

Izar

Az Izar nagy múltra visszatekintő furatmegmunkáló szerszámokat gyártó Spanyolországi vállalat, mely 1940-től kezdve működik Baszkföldön, Bilbao külvárosában. Számos szakmai díjat tudhatnak magukénak, amit a magas minőségű és folyamatosan bővülő kínálattal érdemeltek ki. A cég fő profilja minőségi furatmegmunkáló és maró szerszám gyártása, a Tormod Bt. fúró és marószerszám elsőszámú beszállítója.

https://www.izartool.com/en/

 

G-wendt

Legfőbb csiszolószerszám beszállítónk a G-Wendt Németországi családi vállalkozás, melyet Günter Wendt alapított 1971-ben otthonában, mára nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. Profiljuk általános vágó-csiszolószerszám és polírozó szerszámok gyártása. Wendt-ék gyártottak először 10 x 10 mm, „mini” méretű csapos lamellás csiszolószerszámot, méretválasztékuk mai napig egyedülálló a piacon. Igény esetén akár egyedi méretű és kialakítású csapos csiszolók gyártását is vállalják folyamatos fogyás/igény esetén.

https://www.g-wendt.com/en/

 

Klingspor

Partnereink között tudhatjuk közel 25 éve a világ vezető top 5 közé tartozó csiszolóanyag gyártójának egyikét a Klingsport. Az 1893 óta működő nagyvállalat, jelenleg több mint 50.000 cikkszámmal áll rendelkezésünkre a már jól bevált és az új innovatív csiszolástechnológiai megoldásaikkal.

https://www.klingspor.de/hu-hu/hu-hu-start

 

LA-CO / Markal

A legnagyobb kínálatú jelöléstechnika specialisták egyesülésével dolgozunk együtt, ami a következő 4 márkát egyesítve áll rendelkezésünkre: Markal: autóipari és ipari jelölők, LA-CO: csőszerelési és karbantartási segédanyagok, Tempil: hegesztéstechnikai jelölők és hőmérsékletindikátorok, All-weather: állattenyésztési és húsipari jelölők. Termékeik Amerikában és Európában készülnek környezetre és egészségre ártalmatlan anyagok felhasználásával.

https://markal.com/pages/la-co