Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünkről

Cégünkről

Cégünkről

Cégünk, reményeim szerint abban különbözik a többi kereskedő cégtől, hogy én és munkatársaim, a puszta eladásnál valóban fontosabbnak tartjuk, hogy a vevőinknél felmerült feladatokat gondmentesen megoldjuk. Minden esetben az emberi kapcsolatokon nyugvó, a lehető legőszintébben, legpontosabban megvalósított feladatmegoldásra törekszünk. Folyamatosan tapasztalom, hogy a szükséges anyagi javakat nem csak előteremteni nehéz, hanem a pénzt elkölteni is csak sok bosszúság árán lehet. Célom, hogy a cégünknél történő vásárlás közben és azt követően is mindenki, de mindenekelőtt a vevőnk, elégedett legyen. A cégünkkel szemben támasztott elvárásaim, pontokba szedve:

1. A munkánk minősége személyes ügyünk.
A hosszú évek során cégünknek sikerült kizárólag olyan munkatársakból álló csapatot létrehozni, akik hozzám, a tulajdonoshoz hasonlóan személyes ügyükként kezelik azt, hogy cégünk a legjobb minőségben, a legkevesebb hibával működjék.

2. Eladás mellett, szolgáltatás.
Szolgáltatásként fogom fel munkánkat ezért a partnereinknél a felmerülő feladatokhoz mindig a legjobb tudásunk szerint és nem kereskedelmi szempontok szerint választjuk ki ajánlott terméket.

3. Nagyvállalati struktúra helyett, személyes és vevőbarát ügyintézés.
Olyan kisvállalati szerkezetben dolgozunk, amely reményeim szerint a vevőink számára a legkényelmesebb együttműködést teszi lehetővé. Cégünknél minden esetben emberi hangot és kompetens munkatársat találni a tárcsázott számokon, nincs szükség megismételt telefonhívásokra, hosszantartó kapcsolásokra. Egy adott munkatárs távollétében, ennek minden nehézsége ellenére igyekszünk egymást helyettesíteni, a vevőnket szükség szerint tájékoztatni, ajánlattal ellátni.

4. Kiszámíthatóság, stabilitás.
Igyekszem az oly divatos és a vevők részéről is oly sok odafigyelést, energiát követelő akciózást, termékcsomagok felkínálását és pontgyűjtő akciókat elkerülni. Amennyiben a jövőben Forint árfolyama ebben minket meg nem akadályoz, továbbra is csupán évente egyszer dolgozzuk át árainkat. A Makita ( jó esetben ) negyedéves akció ebben a gyakorlatunkban sajnos akadályt jelentenek számunkra, ennél a termékcsoportunknál nekünk is negyedévente kell frissítenünk árainkat.

Millner László
cégvezető